Yayla Ortaokulu

Vizyon: İnsanlığı bir değer olarak görüp ülkesi ve milleti için fedakarlığı yaşam standardı haline getirmiş, yüksek karakterli; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilkelerine, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel ilkelerine yürekten bağlı, sanata ve pozitif ilimlere değer veren, toplumun değerlerine saygılı, kişisel bütünlüğünü tamamlamış sosyal hayata hazır bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: SABAHÇI DEVRE; 07:35 - 13:05 ÖĞLENCİ DEVRE; 13:15 - 18:45
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: TENİS,MASA TENİSİ, FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL,HENTBOL,ATLETİZM,JUDO, BOKS,TEKVANDO,YÜZME,KÖRLİNG,DART,GÜREŞ
Bilimsel Etkinlikler: KODLAMA VE YAZILIM(ROBOTİK KODLAMA),TÜBİTAK BİLİM FUARI ÇALIŞMALARIMIZ BULUNMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: KODLAMA VE YAZILIM KODLAZON PROJELERİMİZ İLE ZONGULDAK KODLAMA FESTİVALİNE HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

WEB - https://yaylaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YAYLA MAH. 21 HAZİRAN KURTULUŞ MEY. FENER İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 10 MERKEZ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Yayla Mahallesi.Kapuz Caddesi. Hastane Sokak.No:1 Merkez / Zonguldak

Ulaşım KAPALI SPOR SALONU VE ZONGULDAK STADI YANI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZE YAKLAŞIK 1 KM. MESAFEDE.